Annons
Annons

Marble, mixed chairs and time for tea

Interior perfection with mixed classic chairs in black and brown around the round marble table.

Hitta-hem-marmorbord-Fredsborg-tonstol Hitta-hem-Fredsborg-testund-marmorbord

Min f d kollega Marie har tillsammans med Annie Lindgren gjort denna fina inredning för JM och projektet Fredsborgs Kulle. Förutom att Marie är en av de absolut bästa människor jag känner. Knasig och makalöst rolig. (Ja, jag saknar henne varenda dag!) Så är hon vansinnigt begåvad. Hon har en förmåga att sätta samman koncept som ingen annan. En perfect match med Annies stilsäkra input. Fler bilder från inredningen hittar du här.

Annons

Inspirationen här ovan med ett runt bord – som gjort för att omges med blandade stolar, tidlös marmor och Gubi lampan som toppar denna favoritmix. Så självklart och inte svårt alls. Men det gäller att balansera denna perfektion. Precis så här. Jag älskar!

Interior/styling by Marie Ramse och Annie Lindgren. Photography Sara Medina Lind, tipstack till Trendenser!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (1)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar