Annons
Annons

Maria Karlberg´s home

In the latest issue of ELLE Decoration.

Sängbordskuben från ConceptBetong. Älskar!

I senaste numret av ELLE Decoration hittar ni resultatet från mitt och Sofis besök hos Maria Karlberg i Örebro i maj. Och för den som följer Maria på Insta så vet ni att mycket har hänt sen dess. Rum har bytt plats osv. Alltid med samma stilkänsla och härliga energi!

Annons

Inspiration from the latest issue of ELLE Decoration from our visit at Maria Karlberg. Photographer Sofi Sykfont

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (55)
PINNA (12)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar