Annons
Annons

Material love

Sober coloring and material feel with tactile surfaces and structures in Lotta Agaton's moodboards for Patriam.

The feeling of calm.

Drömmen. Att flytta in i en bostad med vackra material som avlöser varandra, där den fasta inredningen i sig ger hemmet karaktär och lägger grunden till en behaglig hemkänsla. Här är Lotta Agatons moodboards för Partriams nyproduktion på Karlbergsvägen. Modernt, naturligt och mjukt minimalistiskt. Visst längtar man efter att se det färdiga resultatet? 3D animeringar från projektet hittar du bl a här. 

Annons

Moodboard/styling Lotta Agaton, photographer Kristofer Johnsson for Patriam

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar