Annons
Annons

May wishlist

Skulptural drömbelysning w 164 alto från Wästberg, St Pauls Parfum från Frama, Fotografi The Hand av Chieska Fortune Smith hos The Poster Club, Nya Beoplay P2 , en liten bärbar högtalare som tål vattenstänk och damm – oemotståndlig i färgen Sandsten. Och min favoritdoft! Gypsy Water från Byredo som Kabuki parfym i puderformat. 

Annons

Jag har egentligen allt. Men att göra önskelistor är något av det roligaste som finns. Och efter en periods hårt slit och avbockande av uppdrag som försatt mig utanför min komfortzon så känner jag att man kanske skulle få unna sig något litet extra. Som klapp på axeln. En ny doft skulle vara det optimala, något man bär med sig varje dag. Eller ett fotografi på väggen som påminner om just det. Sen drömmer jag om skulptural belysning, en up-lite som kan tändas på kvällen för att ge lite allmänbelysning. En framtida investering. Och den oemotståndliga lilla bärbara högtalaren i vårens pudriga favoritnyans. Att hänga på en gren när man rensar ogräs i trädgården… Ja, tack. Upp på önskelistan!

Den riktiga vår- och sommarvärmen har inte riktigt kommit för att stanna och jag kryper gärna in i den här. Filippa K´s Rib Alpaca Pullover.

Doften. När jag besökte Köpenhamn och Frama i höstas så fick jag provdofta på denna parfym som inte lanserats ännu. Cedarwood, Sandalwood och Lemongrass… En doft helt i min linje. Nu längtar jag inte bara efter en ny parfym utan även efter en Köpenhamns-tripp… En semesterplan kanske?

Den skulpturala lampan. En inredningsdetalj som blir såväl ett intressant blickfång som ljusbringare. Här är en annan favorit som jag funderat på till mitt hem. Kizu pamp från New Works. Bilden är en behind-the-scenes som Sara tog vid vårt jobb för Rum Hemma senast.

Måndagskramar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar