Annons
Annons

Melo dark edition

dark_edition_3 pall_svart_ask

Nu kommer Melos fina askprodukter i svart utförande. Här ovan är Magazine Rack Black Ash och den fina pallen, Stool Black Ash. Så snyggt! Kollektionen Dark Edition släpps i samarbete med Therese Sennerholt som gjort konsttryck i en begränsad upplaga. Se alla bilder stylade av Amanda Rodriguez här.

Annons

Pressbilder från Melo Studio, photographer Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar