Annons
Annons

Merci.

Inrednings- och livsstilsbutiken Merci i Paris är en självklar favorit och man hittar alltid inspirerande detaljer, stort som smått. Denna gång stod det dukade bordet i centrum med fokus på tallrikar, brickor och uppläggningsfat i Japansk stil och fina bestick i originella former. Shoppingkorgen fylls alltid på ett magiskt vis när man går upp och ner för trapporna. Jag ska visa några nyfunna favoriter till rekvisitalagret en annan dag.

Annons

La nouvelle table collection, design Merci för Serax.

Butiken innehåller en eklektisk mix, jag håller mig gärna till de lite lugnare hörnen. Ghost soffan, design Paola Navone är fortfarande en favorit.

Jaa, Paris är alltid en bra idé. Lika vackert i gråmulet förhöstväder. Fler bilder från besöket i Frankrike kommer, bl a från vår rundtur som Pillivuyt bjudit in till på sin fabrik i Bourges. Det är svårt att lämna Paris utan en dos industriellromatisk nostalgi och fabriksbesöket bidrog definitivt till detta. Fortsättning följer. Bilder därifrån ser du även på Instagram under #bonjourpillivuyt.

NU är det dags att försöka varva ner och sova ikapp efter en inspirerande resa. Over and out.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (18)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar