Annons
Annons

Midnatt

The new brand, Midnatt Home presents organic cotton bed linen in the most wanted color range. I love them all - Coco, Pebble, Dromedary and Wilted.

Hur ljuvliga är inte dessa påslakan! Färgerna sitter som en smäck på höstens moodboard. Josephine Blix och Louisa Hammarbäck ligger bakom lanseringen av nya varumärket Midnatt – och det känns redan som en given succé. Påslakanset i mjuk ekologisk bomull för stora och små och en färgskala mitt i prick på önskelistan. Jag saknar dock påslakan för dubbeltäcke i sortimentet och håller tummarna för att det  kommer framöver. Då gäller det bara att välja färg. Eller mixa alla fina?

Annons

Coco, Pebble, Dromedary eller Wilted? Vilken är din favorit?

Midnatt press images,  1-6 Styling Josefin Hååg, photo Mikael Lundblad, 7-8, styling Josefin Tolstoy, photo Helén Pe

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (23)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar