Annons
Annons

Milano love

Here are some pictures taken by Alicia on yesterday´s walk and visit to Villa Necchi and the beautiful surrounding garden.

Nu har jag lämnat Milano och landat i Stockholm innan jag hann dela de här mysiga Milanobilderna fångade av världens bästa Alicia. Bilderna är tagna på vårt besök i trädgården vid Villa Necchi och några bilder från utställningslokalen precis intill. En fantastisk utställning som får ett eget blogginlägg inom kort. Vad jag tar med mig från Milano? Grönskan som välde över i varje hörn och på var balkong. Alldeles underbart!

Annons

Missa inte ett besök på Villa Necchi och den härliga trädgården om du befinner dig i Milano. Adress: Via Mozart 14

Photography Alicia Sjöström.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar