Annons
Annons

Mina topp 4 drömhotell för Sverigesemestern

furillen-hotel-room__large furillen_skymmning__large Furillen_interior furillen-hotel-room-4__large furillen-hotel-room-5__large furillen-nature-2__large

Fabriken Furien på Gotland – mitt drömresmål no 1.

Den karga, nästan overkliga naturen och en lyxigt enkel inredning i perfekt harmoni. Jag kan inte tänka mig något vackrare och mer inspirerande. Jag vill bo här! Om så bara för ett par nätter. Det här står högst upp på min att-boka-lista inför nästa sommarsemester. Längtar.

Annons

Miss_Clara_nobis_hotel_1 1054456-miss-clara-hotel-stockholm-sweden 1054455-miss-clara-hotel-stockholm-sweden 1054432-miss-clara-hotel-stockholm-sweden 1054474-miss-clara-hotel-stockholm-sweden 1054465-miss-clara-hotel-stockholm-sweden Processed with VSCOcam with hb2 preset

Genuint, stilsäkert och vansinnigt vackert. Inredningsinspiration deluxe på Miss Clara by Nobis.

Jag har varit på plats förut och bl a inspirerats av de underbara ballerinorna i lobbyn. Men nu är det hög tid att boka en natt eller två. En inspirationsweekend i Stockholm i höst, strosa omkring i favoritbutikerna med lunchstopp på något mysigt café utan tanke på jobb. Mmm, ja tack!

Eller så kanske jag ska ta i en helg och stanna på hotellrummet för att jobba – fylld av inspiration. Inte så dumt det heller…

sågverket_089klarb-1024x682 sågverket_294klarb-768x1024 Skarmavbild-2012-12-04-kl-003538

Norrland i mitt hjärta.

Jag har lovat mig själv att stanna till på Sågverket när vi bilar ”hemåt” nästa gång. Men det var ett tag sen vi tog bilen upp och i sommar blev det inget Norrland alls – första gången någonsin. Nästa sommar får det bli en Norrlandssemester med extra allt istället.

Man kan riktigt ta på den genuint varma och trevliga stämningen på Sågverket. Personligt inrett med otrolig omsorg om detaljerna. Och naturen sen. Älsk!

yasuragi_bad wyv6pkl9kov5hkfxs0hv nhr_yasuragi_superior main_yasuragihasseludden spring_pask-860x445

Man behöver inte lämna landet för att inta en välgörande dos Japan-inspiration.

Yasuragi är en favorit som jag gärna återkommer till. Det är otroligt härligt att glida ner i de varma baden utomhus mitt i vintern – men att få njuta av den Japanska trädgården om våren omgiven av blommande körsbärsträd måste vara helt fantastiskt! Note-to-self. 

Med åren har jag insett vikten av att unna sig resor med inspirerande boende. Eller som min hemkära sambo uttrycker det – ”annars kan man ju lika gärna stanna hemma”.  Så är det på sätt och vis. Man lägger ner både tid, pengar och energi på att skapa sig ett boende som man trivs i. Så varför ska man då resa bort och betala för något som är ”sämre än så”? Då behöver jag inte leva i överflödig lyx – snarare tvärtom. Det allra enklaste boendet där någon inrett med känsla och omsorg om detaljerna kan ge den bästa upplevelsen.

Nu vill jag inte skapa ”en oändlig drömskelista” över hotell att besöka – men om du har ett tips om stilsäkra boenden som man inte får missa så får du gärna dela med dig! Tack och kram!

Pics via Fabriken Furillen, Miss Clara, Sågverket och Yasuragi

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar