Annons
Annons

Minimalism

at home with Sara Medina Lind

STIL_INSPIRATION_Sara_Medina_lind_Soft_minimalism

Jag ber om ursäkt för de brusiga Iphone bilderna från dagens besök hos min fina vän och kollega, fotografen Sara Medina Lind.

Men det här blir ytterligare en uppmaning att följa @saramedinalind för uppdateringar från hennes nya lägenhet. Instagramprofilen som är känd för sin vita minimalism som hon gav uttryck för i den förra lägenheten som vi bl a dokumenterade för My home. En ljusfylld dröm som vi även använde som fotostudio bl a för bilderna för Melo Studio´s second edition. I det nya hemmet känner vi väl igen det minimalistiska uttrycket, än mer innan möbler och inredningsdetaljer är på plats. Men denna gång är färgskalan aningen nedtonad. Väggar, tak, snickerier och golv går genomgående i en ljust grå nyans. En tonalitet som Sara avser följa upp i resten av inredningen tillsammans med utvalda delar ut Melo kollektionen förstås. Jag kommer följa varje steg på vägen i val av möbler och detaljer. Det kommer bli magiskt! Heja Sara!

Annons

Se fler bilder från Saras hem och jobb på hennes blog här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar