Annons
Annons

Minimalist dream

1-zander-roth-architekten-minimal-interiors-architecture-bed-inspiration-sunday-sanctuary-oracle-fox2-zander-roth-architekten-minimal-interiors-architecture-bed-inspiration-sunday-sanctuary-oracle-fox 3-zander-roth-architekten-minimal-interiors-architecture-bed-inspiration-sunday-sanctuary-oracle-fox

Minimalist perfection in these apartments by Zanderrotharchitekten.

Det där suget efter ett minimalistiskt uttryck växer sig allt starkare. Uppskruvat av ett nytt år med önskan om rena ytor och nystart. Absolut. Men det har alltid funnits där.  För min egen del från tidernas begynnelse för den här bloggen (det blir 6 års jubileum nu i januari) och långt innan det. Hur svårt kan det vara? Stört omöjligt visar det sig gång på gång. Det allra enklaste = den största utmaningen. Att hitta balansen mellan allt frestande, inbjudande och fint och den där ljuvliga känslan av rena ytor utan onödiga saker. Mitt fokus för 2017 blir att jobba vidare på det. Här hemma, i mitt inspirationsflöde och rent mentalt. Minimalist dreaming.

Annons

4-zander-roth-architekten-minimal-interiors-architecture-bed-inspiration-sunday-sanctuary-oracle-fox

Pictures from project cb19 by Zanderrotharchitekten, found via Oraclefox, with thanks! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (21)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar