Annons
Annons

Minimalist space

vosgesparis paris apartment2vosgesparis paris apartment1

Jag kan verkligen drömma om att leva minimalistiskt, men jag konstaterar gång på gång att jag gillar prylar (stora böcker, magasinstravar med favorit covers, träklot, gamla penslar och handkrämer i snygga tuber) allt för mycket för att låta bli att ha dem framme… Tänker att om jag grupperar dem lite snyggt så kanske jag kommer undan med det. För med förutsättningar som de här skulle jag VERKLIGEN försöka. Där de fria ytorna, material och strukturer kan tala alldeles för sig själva.

Annons

Vackert fiskbensmönstrat golv och ytor av polerad marmor. Fler bilder från den här lägenheten ritad av Frederic Berthier Architecture hittar du här.

Photography Benoit Linero, found via Vosgespariswith thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar