Annons
Annons

Minimalist white tables

2_4cd8d4922c1b18448a95dd0eaa91fb03b fronzoni_64

När jag vänder ut och in på alla möjliga (och omöjliga) lösningar på matbord i vårt kök så hamnar jag tillslut åter på det mest avskalade, minimalistiska uttrycket. Här ovan storfavoriten Cappellinis Fronzoni 64.

Annons

Inspiration med Y-stolarna i kombination med nätt, vitt bord från det här reportaget.

home_mdf_italia_borde_tense_interstudio_47494_largMer Italiensk perfektion. MDF Italias Tense.

desalto_helsinki-1-1024x640 00_desalto_helsinki_tableOch Desaltos Helsinki bord.

Frederica_mesa_tableFredericas Mesa är också ett alternativ med sina mjukt rundade hörn.

Val av matbord är minst sagt en långdragen historia här hemma. Redan i våras tog  vi efter mycket velande fram och tillbaka ett beslut att bygga eget bord och tillhörande bänk av massiva ekplank. Ek beställdes men efter försening och ytterligare torkproblem blev vi utan plankor. Under tiden stod IKEAs bord Mörbylånga i vårt kök, förebilden till vårt tänkta hemmabygge. Det flyttade, redan   september, helt enligt planerna hem till min kollega Marie och vi har sedan dess huserat vid mitt fina vintagebord. Ett arbetsbord, endast 60cm brett. Lite småcharmigt och mysigt trångt till en början. Olidligt till slut.

Nu har jag vänt och vridit på nya alternativ. Om jag kisar och drömmer bort våra gulnande ekgolv så står Melo Studios vackra bord Ash med bänk i samma stil i vårt kök. Dock är färgkombon utesluten. Golvslipning och ny nyans på golven kommer så småningom, men vi behöver ett bord som fungerar oavsett resultat. Så nu står alla ha-begär till något Italienskt, vitt och perfekt slimmat. Supertypiskt att det allra enklaste ska vara exklusivt som bara den. Men i mitt försvarstal ingår en lång deklaration om tidlöst och hållbart.

Någon som har ett Fronzoni 64 i mått ca 100×200 eller något av ovanstående bord till försäljning kanske…? Eller bästa bordtipset!? Jag vet att Hays T14 är ett mer budgetvänligt alternativ i samma stil, men vill helst undvika plywoodkanten. Och vem vet, jag kan mycket väl göra en kovändning till svart. Om någon har ett Sara bord med tillhörande bänk. En favvo som sedan några år utgått ur Hays sortiment.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (5)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar