Annons
Annons

Moi moi

Hej, hej från flygtaxin på väg hem efter ett jobb i Finland.

Vilken härliga dag! Så mycket pepp och fina människor. Jag blev inbjuden av IKEA Finland för att göra en liten inredning på scen och hålla en kort inspirationsföreläsning i samband med kataloglanseringen för 2018. Här ovan är min moodboard – ett vardagsrum som består av en enkel bas, i ljus/naturnära färgskala med grafisk kontrast. Jag återkommer med någon bättre bild än min insta när proffsfotografens alster levereras. Som vanligt så lämnar ljussättningen i en utställning en del att önska för att återge på bild.

Annons

I September är det dags igen. Då ska jag åter till Finland för att hålla i workshop och inreda en liten utställning för IKEA som deltar på Habitare mässan för första gången. Ser fram emot det.

Nu är det strax dags att kliva ur taxin och gå raka vägen till sängen. Trött efter uppstigning kl 4.00. Men glad och tacksam för att jag har ett vansinnigt roligt jobb… Over and out.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar