Annons
Annons

Monday inspiration – Natural living

AX2_8579-HDR AX2_8573-HDR AX2_8608-HDR-Redigera AX2_8615-HDR-Redigera AX2_8621-HDR-Redigera AX2_8550-HDR AX2_8628-HDR AX2_8534-HDR-Redigera

 

Det är inte utan ett nostalgiryck som jag beundrar min f d kollega Maries nya inredning för JMs projekt Charlottenlund på Värmdö. Älskar den här naturliga känslan – så lätt att leva med. Många av inredningsdetaljerna har åkt in och ut på möbellagret i många år. Jag känner dem väl. Alltid lika inspirerad av Maries förmåga att kombinera dem i nya sammanhang. Här i team med duktiga stylisten Annie Lindgren. Hur fint fungerar inte Theselius läderfåtölj, Bruno (patinerad efter snart 15 år i tjänst i visningslägenheter) tillsammans med BB Italias minimalistiska soffbord? Helt självklara på Ilse Crawfords generösa matta från Sinnerligkollektionen för IKEA. Den mjukt formade vägglampan Mantis blir den perfekta avrundningen på inredningen. Här tillsammans med iögonfallande svartvita posters i vita ramar, istället för svarta för ett soft uttryck.

Annons

En säker kombo är även den grå nyansen AD Rökgrå tillsammans med trärena detaljer. Det här är ett bra exempel på hur ett fåtal utvalda detaljer gör att en ganska avskalad inredning ändå kan kännas välkomnande och ombonad. Modernt formspråk men ändå mjukt och behagligt.

Interior by Marie Ramse and Annie Lindgren, photographer Teodor Axlund for JM/Hitta hem

 

[sc_product_set id=”AVDrkwEMcFri4tRRU0Y4″ title=”Shoppa den naturliga stilen via My Homes sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar