Annons
Annons

Monday inspiration | Simple white living with a hint of brown

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vitt och grått i all ära, men det händer något speciellt när du adderar bruna toner till en helt vit inredning. Mörkbrunt eller naturfärgat trä, rostig patina, gamla glasburkar eller en helmatt målad mörkbrun yta.

Annons

En naturlig värme, sobert och sofistikerat. Me like!

White simplicity + Beautiful brown hues
 
 
 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar