Annons
Annons

Monday mood

STIL_INSPIRATION_MONDAY_MOOD

My favorite mood. Soft greyish – nude.

Lately mondays ain´t so bad. Love what I do. I wish you a great one too!

Here are some inspiration from around the web, places I´ve been and things that I really want to wear.

Annons

Inspirational pic from Edblad. The really nice restaurant Usine with an inspiring concrete/bistro interior by Richard Lindvall. Delicisous food as well! The best combo. Great interior photography by Mikael Axelsson/Mikaelcreative .

The must-have sweather this autumn – from Aiayu. Handwriting by @anitacelikk. Artilleriet´s simple styling of the HAY Mags Soft sofa. A sheepskin it is.

Petra pouf from Sofa Company – (psssst! Missa inte tävlingen på min Instagram senare ikväll!). Color love from Pure & Original.  love by Ditte Ingermann /@ditsen Coconut yoghurt and olive oil roasted figs… Yum!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar