Annons
Annons

Monday mood.

via_Hitta-hem-Mjölnaren-sovrum-linnelakan

Godmorgon måndag!

Fylld med tankar som snurrar runt, runt om ditt och datt. Stora känslor, praktiska ting och ingenting. En morgon när man måste börja sortera i fack, fånga och organisera allt som fladdrar omkring i ett alldeles för litet huvud. För att få någonting gjort över huvudtaget. Måndag och några veckor kvar till semestern. Ni vet den känslan. Då är det så vansinnigt skönt att fastna i en bild. Här är dagens finaste inspiration. Maries inredning i det här sovrummet. Nyanserna ton-i-ton, strukturerna och detaljerna. Perfekt! Baserad på detta ljuvliga moodboard.

Annons

För övrigt så hittar ni alla fina nyheter värda att ta upp i Fridas söndagssummering. Jag är alltid lika fascinerad över hur hon får ihop det varje gång. Men en tonalitet och röd tråd bildmässigt och nyhetsvärde av rang. Snyggt jobbat och tack för att du lyft en för bloggvärlden enormt viktig debatt!

Nu ska jag samla mig och fokusera på måndagens insats. Struktur var ordet.

Ha en fin ny vecka alla! Kramar

Styling Marie Ramse, stylist ass Jenny Martinsson. Photographer Sara Danielsson for Hitta hem

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar