Annons
Annons

Monday office

ikea_fixa_stilen_med_fiskben_inspiration_1 ikea_fixa_stilen_med_fiskben_inspiration_2

Med tempot och stresspåslaget jag upprätthållit den senaste tiden (vår lilla Visby-paus förra helgen till trots) så drömmer jag om en stillsam dag på kontoret för att komma ikapp med allt pappersgöra. Det där jobbet som man skjuter på framtiden när allt annat pockar på uppmärksamhet och kreativitet. ”Jag ska bara…” Sen ska jag ta tag i allt. Struktur och planering. Måste bli bättre på det. Och ska unna mig en riktig semester i mellandagarna för att hämta lite ny energi. Men visst hjälper det en bit på vägen med en inspirerande och rofylld arbetsplats där man kan samla tankarna.

Annons

ikea_fixa_stilen_med_fiskben_inspiration_3

Dessa bilder är från den här studio plåtningen tillsammans med bästa Kristofer Johnsson. Mer info om produkterna och mina nya fiskbensmönstrade favoriter från IKEA hittar ni i inlägget på Livet hemma.

Önskar er en fin ny vecka! Måndagskram.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar