Annons
Annons

Monochrome interior love

Screen Shot 2015-10-19 at 08.04.00 Screen Shot 2015-10-19 at 08.04.58 Screen Shot 2015-10-19 at 08.05.05Screen Shot 2015-10-19 at 08.03.51

Hur mycket man än längtar efter och hyllar ljuset denna årstid så är det ändå magsikt fint med mörkare interiörer. Fotograf Pia Ulin har dessutom en fantastisk förmåga att fånga dessa på bild, så vackert så man ryser.

Annons

En av interiörerna i favoritboken Monochrome home av Hilary Robertson.

Interior photography by Pia Ulin, via Home and Delicious

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar