Annons
Annons

Monochrome must-haves

 
Efter en period med konstant längtan efter mörkare väggar känns en vit bas återigen som ett gångbart alternativ inför sommarmånaderna. Just nu jobbar jag på en inredning där jag utgår ifrån vita väggar och en enkel monokrom färgskala i gråvita nyanser. Mattan Sundsvall är ett fynd från Mio som just nu har matt-kampanj i varuhusen. Kroklisten Kubbis är en fin nyhet från IKEA. Här får sommarens vita plagg hänga för en skönt avslappnat look. Den nya boken Monochrome home där fotograf Pia Ulin står bakom bilderna står på inköpslistan liksom B&O´s Beolit 15. Så snygg med läderhandtaget som bryter av och mjukar upp det stramt monokroma uttrycket.
 
 
 


Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar