Annons
Annons

Mood + Blog love

Mood

Annons

När jag letar inspiration till inredningsprojekt och moodboards så är det lätt hänt att jag fastnar på Pinterest en stund. Eller som idag, bläddrandes inlägg efter inlägg på Annies fina inspirationsblogg All is pretty. Missa inte om du gillar moodboards och vackra bilder! 

Inspirational pictures via All is pretty and Pinterest

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar