Annons
Annons

Morning pins

My morning delight on the train to Copenhagen.

STIL_INSPIRATION_morning_pins

Ofta startar jag mina morgnar med att ligga kvar en stund under täcket och inspireras av Pinterest flödet. Det är en tveksam morgonsyssla så tillvida att man lätt glömmer tid och rum… Ibland blir de senaste bilderna som jag pinnar till mina boards sammantaget så här. Till en underbar moodboard. Som den här morgonen. Vackra gråtoner, brunt och svärta. Enkelhet och harmoni. Hösten på pricken som jag vill ha den.

Annons

Just idag klev jag ur sängen precis när klockan ringde och fick pinna mina bilder i väntan på tåget till Köpenhamn. På väg mot nya äventyr. Köpenhamn t o r idag. Mer om den här resan och ett av de kanske roligaste uppdragen någonsin en annan dag. Fin torsdag till er! Kramar

Pinspiration via 1  2  3  4  5  6

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar