Annons
Annons

Morning view

Sundays. Sunlight and my view from bed.

STIL_INSPIRATION_Morning_View_1 copy

Morgonen efter en alldeles underbart mysig dag med fina vänner och långa samtal. Skön regntung höstkänsla ute på Artipelag som blev till solig kväll efter regnskurarna. När man borde vakna full av energi, men liksom bara fylld av en melankolisk och lite tom känsla. Hur blev det så? Den där ruvande höstförkylningen gör sig påmind. Nej, nej vilken deppig start på en solig, ledig dag. Lite sköna söndagsvibbar måste jobbas upp och osköna känslor skakas av. Nu!

Annons

I blickfånget för min morgonvy står för övrigt min Safari daybed som genomgått en makeover. Från trären och linnefärgad till askbetsad med svart dyna. Lite textilfärg och bets när man behöver lite förändring. På tal om gårdagens inlägg om färg och ny höstkostym.

Go söndag på er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar