Annons
Annons

Muji Tatazumai collection

I´m very found of the Japanese handcraft tradition and design. Unfortunately this beautiful collection for this Muji exhibition was only available at Fifth Avenue for a few days in June. Still inspiring.

keisuke-iwata-tatazumai-collection-muji-homeware-japanese-design_dezeen_1568_5 masanobu-ando-tatazumai-collection-muji-homeware-japanese-design_dezeen_1568_2 mitani-pitcher-tatazumai-collection-muji-homeware-japanese-design_dezeen_1568_9akiko-ando-tatazumai-collection-muji-homeware-japanese-design_dezeen_1568_0

Ljuvligt hantverk som kompletterar Mujis minimalistiska designlinje perfekt. Jag hade gärna sett denna limiterade upplaga som ett exklusivt komplement i butikerna. Men det är väl som alltid när tillgängligheten är begränsad att önskan blir extra stark. Tekannan och fatet hamnade på drömskelistan med ens. Ovan, Tekanna av Keisuke Iwata,wabi-sabi fat av Masanobu Ando, kanna av Ruyji Mitani och textil av Akiko Ando. Nedan, patinerad ask av Mitchiko Iwata.

Annons

gggmuji-pairing

Pictures from Muji, via Wallpaper and Dezeen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar