Annons
Annons

My bedroom in the mornings

I don´t want to leave this bed.

STIL_INSPIRATION_Bedding_1 STIL_INSPIRATION_White_Bedding_IKEA_Ängslilja

Nu ska den här tröttmössan strax krypa ner i det här härliga fluffet igen. Bilderna är från tidig morgon när ljuset är så där inbjudande krispigt. De nya sängkläderna får toppbetyg. Men jag utvecklar det där omdömet en annan dag, när jag inte är halvt om halvt i djupsömn redan.cuddlesTack o gonatt´!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar