Annons
Annons

My bedroom styling

For the latest issue of Elle Decoration, I was asked to interpret the styles of three different bedrooms. Here is my personal favorite:

The quiet and harmonious bedroom decorated with a mix of Japanese and Scandinavian design.

Stillsamt, avskalat och naturligt vilsamt. Ungefär såhär ser mina drömmars sovrum faktiskt ut. Sängen är ett hemmabygge av träreglar från bygghandeln. Naturligt bäddad på en ekologisk Japansk futonmadrass med lyxiga ekologiska satinlakan från svenska Ogland (en av favoriterna i mitt test av bäddset som jag presenterade här tidigare) Enkelhet kombinerad med exklusiva material i textilier och detaljer och en stilsäkert skandinaviskt formspråk är inredningsreceptet. Jag gillar idén att mixa svensk-, dansk- och finsk design med en Japansk estetik. Produktlistan med inredningsdetaljer och återförsäljare i sin helhet hittar du här.

Annons

IMG_1705 Stram, stilren klassiker. Lampan AJ från Lois Poulsen.

IMG_1702 Anna Lerinders magiskt vackra handgjorda Artwork och tekanna sätter stilen med sitt avskalade skulpturala formspråk.

IMG_1707 Färg- och materialkombo i vitt, ljust gråbeige, svart och trären furu. Svart skål i skirt benporslin från Anna Lerinder och pall från Artek. 

IMG_1711Ljuvligt mjuk är den lyxiga pläden i kashmir/merinoull från Norrgavel.

Tidlöst och hållbart såväl material- som stilmässigt. Ett stilkoncept och favoritämne som jag kommer att förhålla mig kring i min föreläsning på FAIR Living mässan i Luleå nästa helg. Kom gärna förbi om du är där på lördag 6/5 kl 14-14.30.

Pictures 1, 2 My styling for ELLE Decoration 3/2017 (Out now), Photography Ragnar Òmarsson. Pic 3-6 details from the settings by me.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (6)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar