Annons
Annons

My black cravings

STIL_INSPIRATION_Black_cravings_mood copy STIL_INSPIRATION_Black_cravings_table_cloth

Jag tror att det är det svajiga sommarvädret kan vara en bidragande orsak till min längtan efter svärta. En mer ombonad känsla. Det är ju inte heller helt otroligt att plädar blir sommarens storsäljare i butikerna i år…

Annons

Här är några av detaljerna som inspirerat och gett mig ha-begär på sistone. Såväl plagg som prylar. Ylva Skarps nya Temporary tattoos är ju bara så fina. Så sugen att på riktigt tatuera in ”Inspiration” på min arm – inspirerad av denna. Svarta, vida slacks. Måste ha! Men var hittar jag den perfekta vida byxan för ett par lite kortare ben? Tips någon?

HOPEs Blanket/Scarf. Out of stock såklart. Och jag ångrar bittert att jag inte klickade hem den tidigare. Perfekt att krypa in i dessa kyliga sommarkvällar.

Svarta detaljer i köket. Dessa vackra handgjorda skärbrädor från Blackcreek/Artilleriet och svart linneduk till vitt porslin. Perfekta material för att addera svärta i inredningen. Det kan annars vara en fin balansgång när man inreder med svarta detaljer. Välj med fördel material med naturlig struktur och kombinera med grått och beiga nyanser för att uttrycket inte ska blir för platt och hårt.

Här är ytterligare en rad favoriter med stilsäker svärta.

 

[sc_product_set id=”AU4JDG1qcFri4tRRU0Vr” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar