Annons
Annons

My domaine interview

Read the interview where I share my personal IKEA favorites and some of my best interior design tips.

STIL_INSPIRATION_Lohals_rug_12_pieces_of_metal_table

The Lohals rug. One of my IKEA favorites. STIL_INSPIRATION_My_livingroom_lohals_rugSTIL_INSPIRATION_My_livingroom_details

A neutral simple base and natural materials.STIL_INSPIRATION_Lohals_rug

Some pics from our living room where we have the IKEA rug with a natural structure on the floor. One of my favorite budget tips. Read the whole interview with me where I share som interior design tips at My domaine.

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar