Annons
Annons

My dream bedroom

ikea_nybaddat_nordli_inspiration_1-790x593

Den luftiga känslan. Golven. Utsikten. Allt.

ikea_nybaddat_nordli_inspiration_2 ikea_nybaddat_nordli_inspiration_3

Med ett rum som det här skulle jag gärna möblera med förvaring som avskiljande funktion för att bevara rymden. Vissa jobb är helt klart lyxigare än andra. Som det här. På fantastisk location med möjlighet att skapa ett drömrum där man själv vill flytta in och med grymma kollegor!

Annons

Det är inte bara rummet som är magiskt. Fotograf Anna Malmberg är nog lite magisk hon med, med en känsla utöver det vanliga. Bara älskar hennes bilder!

Styling by me, photographer Anna Malmberg for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar