Annons
Annons

My favorite greens

Olivträd och lavendel på vår altan. Lite överallt faktiskt. Jag kan bara inte få nog av dessa två. Den neutrala medelhavskänslan, stilrent men samtidigt rustikt ombonat. Länge hade jag en ambition att plantera allt i matchande betongkrukor.

Annons

Men det blev inte bara väldigt tungt att kånka runt på utan också väl stelt. Så till den växande skaran träd och plantor använder jag odlingssäckar och korgar i en allt större utsträckning i en skön, avslappnad mix. Planteringssäckarna från Bacsac är dessutom toppen att släpa runt på när det ska möbleras om bland växterna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar