Annons
Annons

My favorite IKEA news

Simple clear glass vases designed by Ingegerd Råman, a new sustainable chair by Form Us With Love, black cutlery, dark grey linen and some old favorites in new colors. Here are my top tips among the IKEA news.

Tidvatten. Pure simplicity designed by Ingegerd Råman.

Tillbaka på jobbet spenderas mycket tid med att gå igenom nyhetsflödet med möbler och inredningsdetaljer och jag fastnade för några helt nya finheter och gamla godingar i ny färg. Ett självklart uttryck och en enkelhet som jag inte tröttnar på är kriterierna för att jag ska trycka på ”gilla-knappen”. Tidvatten är en ny serie glasvaser med ett stilrent enkelt uttryck, inte helt oväntat ligger formgivaren Ingegerd Råman bakom kollektionen. De mindre modellerna är självklara favoriter, men jag undrar alltid lite över IKEAs överdimensionerade storlekar? Använder man någonsin så höga smala vaser?

Annons

Övriga nyheter har jag laddat för en stund. Stolen Odger inredde jag med på Milano mässan där den premiärvisades. Fin form och framtagen i ett material av återvunnen plast och träfibrer känns den som en välkommen nyhet. Form Us With Love ligger bakom designen. Även Tertial lamporna, klassikern till arbetsbordet fanns med i min inredning där. Så självklara i svart och vitt. Lika fina att montera som allmänbelysning på väggen!

Grått linne, nya Puderviva påslakanet i mörkgrått blir fint i höst. Ett extra plus är att det nu finns matchande lakan i linne – fungerar förstås även som en enklare linneduk till förmånligt pris. Tips! Duka med svarta bestick till det. Har själv svarta dito hemma och kommer aldrig byta, ger så fin karaktär på det dukade bordet. (Stilsäker svart dukningsinspo hittar du i tidigare inlägg här och här.) En annan favorit i ny färg är vitrinskåpet Fabrikör som passar in så bra i de flesta sammanhang.

Bilder IKEA

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar