Annons
Annons

My favorite kitchen taps

Black, brass, stainless steel or white. That´s the question.

Hemma-hos-Pella-Hedeby16-682x10241Bild från mitt förra kök av fotograf Sofi Sykfont

Efter gårdagens inlägg med köksblandarfunderingar så tycker jag att det är dags att lista en rad favoriter. För jisses så många fina blandare det dykt upp på marknaden de senaste åren, både beträffande färger och modeller. Jag minns tillbaka när jag planerade kök för drygt 11 år sedan, när valet av en stilren blandare stod mellan Vola eller någon modell från Mora Inxx. Överlycklig kom jag till slut över en blandare i matt utförande från Bulthaup. Snacka om att kunna toppa IKEA köket i radhuset. Den blandaren förhandlade jag senare till mig i bodelningen och den fick flytta med till mitt förra kök (på bilden ovan). Jag kan fortfarande gräma mig över att jag inte tog den med mig ännu en gång när jag flyttade ut… Blandarnostalgi. (och lite mer nostalgi i inlägget här…)

Annons

Nåväl. Här är några av dagens favoriter. I vårt kök står valet mellan en tummad rå mässing eller en svart mot rostfri plåt och grå kalkstensskiva. Önskar värme och mer karaktär.

STIL_INSPIRATION_Brass_kitchen_taps

Rå mässing eller svart?

STIL_INSPIRATION_Black_kitchen_taps

Blandare ovan i mässing från Tapwell, i Grotesco utförande för mer patina, FMM och Vola. Svarta blandare från Vola, Nivito, IKEA och inspirationsbild via Pinterest.

Krom eller rostfritt känns alltid tidlöst. Men kanske lite platt i sammanhanget.STIL_INSPIRATION_Taps_Chrome_Stainless_Steel

Ikeas Bosjön igen. Visst kan man ana inspiration från Bulthaup blandaren? Vola perfektion och Vipps blandare i rostfritt utförande.

STIL_INSPIRATION_White_kitchen_taps

Vitt gäller i Attefallshuset. Älskar det minimalistiska uttrycket! Blandare från Nivito, Vola i köket ritat av NORM Architects och IKEA.

Jag vet ärligt talat inte om min kartläggning av favoriter gjorde valet enklare när köket ska uppdateras hemma. Men man kan väl konstatera att Volas stilsäkra design står sig över tid. Viss perfektion kan man tröttna på. Men inte den här. Vilken är din favorit?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar