Annons
Annons

My home

EmmaMattsson-7 EmmaMattsson-9 EmmaMattsson-10 

Igår kväll hade vi en supermysig middag för att fira My homes första fysiska magasin. Jag och Hildur hade fått i uppdrag att inreda varsitt rum hos Patriksson Communication där vi minglade i anslutning till middagen. 

Här är några bilder från mitt vardagsrum som jag inrett med personliga favoriter från Rum.21, Royal Design och IKEA.

Annons

Ett rum som jag ville ge en inbjudande hemkänsla. Soffan Le grand air från Decotique är klädd i det nya klädseln i färgen Misty Grey. Lite mer oversized än soffans tidigare överdrag och med en härlig materialkänsla. På min egen ”wishlist” i vår! Check! 

Såväl soffbordet från Domo design och Menus fina stolar Afterroom chair har en slankare profil som balanserar upp de mer rustika inslagen i inredningen. Frederica Furnitures genuina J16 pall är en klassiker som bara blir vackrare med åren. Superfina som extra sittplatser i vardagsrummet.

Så till kvällens favorit, den dekorativa lampan Tidelight med fin korkdetalj. Jag letar febrilt efter en plats för den lampan här hemma….

Nu kan ni spana in alla härliga mingelbilder här!

Foto (beskurna bilder) Emma Mattson för My Home

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar