Annons
Annons

My home

_ML_4176 _ML_4139 _ML_4130 _ML_4242 _ML_4283 _ML_4295

Vårt hem fotograferat av Sara Medina Lind, se hela reportaget i MY HOME. här får du bl a en beskrivning av vår säng i barnrummet, fixa-stilen tips, lite information om mina shoppingvanor och mycket mer…

Annons

;  ) Du kan beställa ditt magasin här

My home, styling by me, photographer Sara Medina Lind

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar