Annons
Annons

My home, my week…

Hemma-hos-Pella-Hedeby15-682x1024 Hemma-hos-Pella-Hedeby14-682x1024 Hemma-hos-Pella-Hedeby03-682x1024 Hemma-hos-Pella-Hedeby09-682x1024 Hemma-hos-Pella-Hedeby01-1024x682 Hemma-hos-Pella-Hedeby08-682x1024

Det är inte utan ett sting av saknad som jag ser Sofis fina bilder från mitt förra hem i det här reportaget på MY HOME. Ett ”Pella-hem” – ja, det var det verkligen. Utan tvekan. Mitt och grabbarnas alldeles egna kryp-in.

Annons

Men så kommer jag hem till värmen på min nya altan där världens bästa bygger klart planket mot världens bästa grannar. Den känslan. Att jag befinner mig på helt rätt plats.

Ett par timmar senare, uppkrypen i soffhörnet, en aningen mosig efter en intensiv vecka. Hej nytt jobb, bloggflytt och allt vad det innebär med ny teknik och nya möten. Men ååå så rätt det känns. Återigen.  Som att ha hittat hem, att vara på rätt plats. Bästa känslan. 

Tack och go´natt och finaste helgen till er!!

Photographer Sofi Sykfont

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar