Annons
Annons

My home office

Days like these.

STIL_INSPIRATION_Todays_office Favourite greys. Filt, fårfäll och sidengrå golv.STIL_INSPIRATION_home_office_daybed_lightSTIL_INSPIRATION_Light_DaybedJa, vad säger man? Dagar som de här. Det enda som grämer mig lite är att jag inte hann med en promenad ute i det fina vintervädret. Men ljusterapi fick jag ändå under f m jobb från hemma kontoret, sittandes vid matbordet där ljuset dansar in från fönsterdörrarna.

Annons

Kvällen avslutades med ett kioskpass i hockeyrinken. Betydligt mindre glamouröst än den fantastiska ELLE galan som gick av stapeln ikväll. Vilken drös av vansinnigt snygga människor som dykt upp i instaflödet! Wow!

Low key. My style.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar