Annons
Annons

My latest work

The bedroom of my dreams.

ikea_livet_hemma_desk_145lev

Jag har sagt det förut. Ibland vill man verkligen flytta in i bilderna vi skapar. Men det är bara att försätta drömma om ett sovrum med studiokänsla. Och golven! Dessa bilder från mitt senaste jobb för IKEA Livet hemma tillsammans med fotograf Kristofer Johnsson.

Annons

ikea_livet_hemma_desk_111lev

I inlägget tipsar vi om en sänggavel av Bekant arbetsplatsskärmar. Mer info hittar du här.

Styling by me, photographer Kristofer Johnsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar