Annons
Annons

My light project – the evalutaion

Lights on - Inlägg i samarbete med Samsung.

Här kommer det sista inlägget i mitt samarbete med Samsung. Utvärderingen av vår utmaning att titta på TV med mer belysning i rummet.  Här hittar du en film med bakgrunden till projektet som ska få oss att känna oss piggare under årets mörka period.

Annons

STIL_INSPIRAITON_Samsung_lights_on_2Samsungs Quantum Dot teknik (mer rättvisande bilder hittar du här) ger TV-bilden en djupare svärta och mer ljusstyrka vilket ger bättre kontrast även i ljusa rum.  Något vi upplevt positivt när vi tittat på TV även dagtid då vårt vardagsrum har stora fönsterdörrar i söderläge, där ljuset är svårt att skärma av. En annan detalj som jag kommer att sakna när vi får återlämna den lånade TV:n är den rundande designen som ger oss möjlighet att följa TVn även från matplatsen i andra änden av rummet.

5_SAMSUNGSå har jag blivit piggare? Jag kan konstatera att jag påverkas något enormt av ljuset. I tidigare inlägg visar jag en bild på hur det såg ut hemma innan vi utmanades att tända upp vid TV-tittandet. Som de allra flesta så släckte vi ner, till näst intill biomörker. Mysigt, men mer ansträngande för ögonen och direkt sövande. När vi utmanats att tända upp och fått hjälp av en ljusdesigner att placera ut belysning som minskar kontrasten för ögat vid TV-n och i övriga rummet så upplever jag att jag har mer energi. Jag tänder upp hemma så fort ljuset försvinner ute och låter lamporna vara tända även när vi landar i TV-soffan på kvällen. Mer ljus – en utmaning som jag skulle uppmuntra fler att prova när vintertröttheten har tagit överhand.

STIL_INSPIRATION_Samsung_TV-soffanSamsung_vy_3 Tack Samsung för den här upplevelsen! //Pella – från TV-soffan.

Inlägg i samarbete med Samsung

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (31)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar