Annons
Annons

My little studio house

This weekend I was playing around with some old interior details in our little studio house while sorting out my props.

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Props_1 STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Props_7STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_4 STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_6

När arbetsbordet är utlånat som rekvisita till inredningsjobb i några veckor så finns det utrymme att leka runt med gamla möbler och diverse rekvisita i mitt lilla kontor i Attefallshuset. Betonggolvet är favoritattributet som fungerar till vilken inredning som helst. Här med den ena av mina två vintagepallar som fungerade som soffbord i mitt tidigare hem tillsammans med en gammal dagbädd från House Doctor.

Annons

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_8STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Props_5STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_2

Diverse rekvisita kommer och går mellan fotograferingar.

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_9STL_INSPIRATION_Attefallshuset_props_11

På soffbordet. Ett reportage från ett av de mest inspirerande hem jag vet. Jag har bloggat bilder från Festen Architechture´s underbara hem i Le Marais, Paris här förut.

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Props_1

Interior pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar