Annons
Annons

My mood.

Poetic beauty and The Quote. Via my Pinterest Black & White.

En aningen mörk mood att publicera mitt i sommaren och på juli månads första dag måhända. Men med det dagsaktuella gråmulna vädret känns det alldeles rätt med en mörkare ombonad färgskala. Och kombinationen svart, vitt och brunt  är alltid en vinnare liksom tidlöst enkla former.

Annons

Jag välkomnar en helg när jag utan att känna någon stress av att inte missa att njuta sommarvärme kan ligga kvar under täcket och ta en lyxigt lång sovmorgon. Själv kommer jag vakna upp på hotell Skeppsholmen där vi övernattat efter sommarfest på jobbet – och har en mysig hotellfrukost att se fram emot. Bästa.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar