Annons
Annons

My new workspace

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Workspace_1STIL_INSPIRATION_The_Book_of_Ingegerd_Råman

Det är ingenting. Men det är ändå något. Boken om Ingegerd Råman. STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Workspace_2 copy

Huset i stort är inte helt färdigt ännu. Vi väntar på bänkskiva till köket, elinstallationer och lite smålister här och var ska på plats. Därtill ska jag ta tag i badrummet där väggarna ska få en tadelakt puts innan vi lägger golv och sätter kakel i duschhörnet… Ja, ja, listan blir ganska lång. Men trots det är jag galet nöjd med min nya arbetsplats. Att kunna gå ut och sätta sig här i en kreativ röra istället för att ha alla prylar, materialprover och rekvisita i hela huset. Vardagslyx!!

Annons

Fortsatt fin lördag i vintersolen!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar