Annons
Annons

My outdoor lounge

The teak lounge furniture from Muubs are favorites on our patio together with the Renoir hanging chair.

Loungegruppen i teak från danska Muubs är mina favoritmöbler till uteplatsen och jag får många frågor om var man kan köpa dem. Tidigare hittade man dessa bl a hos Confident living. Men de verkar ha sålt slut. Med lite efterforskning kan jag istället tipsa om Basement Designs webbshop eller kontakta svenska agenturen Homestructures för mer info. Våra dynor är i nyansen Café Latte men de bleks rejält i solen och är betydligt ljusare efter en sommar.

Annons

Skönaste hänget i Renoir haning chair från Sika som jag tipsade om i mitt inlägg här tidigare.

Jag bränner av svar på alla frågor samtidigt. Soffbordet är ett underrede från ett gammalt IKEA Eksjö skåp som inte finns kvar i sortimentet längre, marmorskivan är måttbeställd från stenfirma.

See more pictures from our outdoor lounge and the sunshade from last summer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (26)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar