Annons
Annons

My personal wishlist

Ännu en önskelista från en som egentligen inte saknar något. Men som älskar listor. Önskelistor är dessutom så mycket roligare än fixa-listor.  Så här kommer en fixa-lista i önskelista format. 

&Traditions fantastiskt fina papperlampa Formakami JH3, design Jamie Hayon.

Annons

När julstjärnan åker ner kan vi sannerligen behöva lite mer ljus. Önskar mig den här, svävandes ovanför vårt soffbord.

Svarta bestick. Konstant på min önskelista. Men dessa hyfsat prisvärda bestick från Nicolas Vahé kan mycket väl bli våra nya vardagsbestick.

Vipps Laundry basket. Ser framför mig hur denna lyxiga tvättkorg skulle kunna bringa ordning i vår öppna klädkammare. 

Grå golv. Vi måsta göra något åt våra gulnande ekgolv. En rad alternativ har varit på tapeten. Gråbruna, vita… Men nu är jag närmast besatt vid tanken på att uppnå en snygg gråton. (likt golven på Melo-bilderna. Ask och grått är verkligen en ljuvlig kombo och bordet står redan högst upp på drömskelistan…)

Elephant skin. Det går framåt i vårt Attefallshus. Sakta men säkert. Snart är det dags för målning. I allrum, hall och sovloft blir det en kalkfärg i en vit nyans medan badrummet ska målas i grått. Pure & Originals Elephant skin. Fortsättning följer förhoppningsvis inom kort…

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar