Annons
Annons

My style

STIL_INSPIRATION_Bedroom_moodboard STIL_INSPIRATION_bedroom_Details

Magnolia blossom again… And a messy instant styling, with random favorite things.

STIL_INSPIRATION_Bedroom_Workspace_inspo

White, grey, wood. And inspirational pictures. Non perfection. My style.

Jag håller på att ställa iordning en inredning till lanseringen av My home och det nya magasinet.

Annons

Ett rum helt i min stil. Och visst känner jag igen mig. Det liknar väldigt mycket mitt hemmastök i sovrummet på bilderna. Travar med böcker och diverse inspirerande detaljer. En färgskala i vitt och grått med inslag av trä och svarta accenter.  Jag längtar efter att tuffa till mig lite och gå ifrån det rustika mot ett nättare, modernt formspråk. Men det är väl just den där mixen som är jag. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar