Annons
Annons

My Summer wishlist

 

Edblads snygga Canvas weekend bag hänger med oss på bilsemestern. Bästa bagen att stuva i bagaget. Charmigt missmatchat då alla familjemedlemmar får en egen nyans av beige/grå/grönt. Bagen är tillverkad av återvunna gamla armetält och varje bag har sin personliga patina. Veckans fyndtips då denna nu säljs till 50% på Edlbads sommarrea! Jag fyller på med favoritdoftljuset från Apotheke i doften Pine och packar med den på semestertrippen i den tillhörande tygpåsen. En tandborste i trä – snyggare blir det inte på badrumshyllan i hotellrummet. Denna Humble Brush i bambu från Lapplands Eco Store.

Annons

Packa lätt med stil. Hamam handduken tar ingen plats och blir snyggaste strandfilten på beachen. Den fungerar även som en skön pläd eller sjal svala sommarkvällar. Här är två favoriter, Hamam beach towel från Artilleriet och sommarfräscht naturvit Hamam från Edblad. Edblad har även den underbara handdrejade stengodsserien Zen, med den lilla skålen i vackert grågrön nyans. Servera småplocket innan middagen eller varför inte använda den som tvålkopp på handfatet?

Snygg läsning – magasinet Trouvé hänger med i packningen till Gotland.

Ytterligare två sommarmåsten i min ”garderob”. Ett par Hunter Chelsea boots matchas med jeansshortsen i trädgården och på regniga utflykter. Måste inhandlas snarast! Och den lilla nätkassen från Artilleriet. Tar ingen plats i packningen och blir den perfekta handväskan för plånbok, nycklar och extra tröjan. Så till den viktigaste familjekampen i sommar. Boule – jag vill ha Skageraks Akiko Petanque med gedigen trälåda till de snygga kloten.

 

[sc_product_set id=”AU7CkzVtcFri4tRRU0Wl” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar