Annons
Annons

My true colors

Alvhem_interior_inspo_2 Alvhem_interior_inspo_5 Alvhem_interior_inspo_workspace Alvhem_interior_inspo_3 Alvhem_makleri_interior_inspo_4 Alvhem_interior_inspo

 

Härlig inredningsinspiration i den här lägenheten som såldes nyligen av Alvhem Mäkleri. Älskar de ljust grå väggarna i vardagsrummet tillsammans med de pudriga nyanserna på soffkuddarna. Snyggt i kombination med fåtöljen i naturfärgat läder och de gamla trästolarna. Jag önskar att jag någon gång kommer över min mönsternoja och kommer mig för att använda de vackra William Morris tapeterna i en hemmiljö (a la Tant Johannas förra kök). Ljuvlig färgkombo på denna.

Annons

Inspirational interior by Alvhem Mäkleri

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar