Annons
Annons

My vacay wishlist.

Simple and stylish summer life and "forever love things".

Inlägget innehåller AD-links/reklamlänkar. Samtliga tips och produkter är mina personliga val.

Nu var det det här med önskelistor igen. Att önska sig saker när man egentligen har mer än man behöver. Men hur roligt är det inte att knåpa ihop dessa listor? Jag har alltid gjort dem. Säsongsvis och inför olika tillställningar och däremellan bara för att jag har lust. Drömskesaker och investeringar som jag har eller avser bocka av. Listor för att liksom checka av att jag är på ”rätt spår” stilmässigt, för att få en översyn av helheten och fundera en extra gång över ”om jag verkligen behöver det här?”. Den där frågan som man bör ställa sig med jämna mellanrum för att inte vakna upp tyngd av ”köpbaksmällan” som utan pardon drabbar en vid ogenomtänkta impulsköp av karaktären ”ögonblicklig förälskelse/habegär” eller panikshopping för att lösa något i sista stund…” (Typ necessären till resan, när man inte kan låna sambons fina.) Vissa ögonblickliga förälskelser håller ju faktiskt i sig. Och vissa saker har man ju drömt om länge. Då är det just dessa som blir investeringarna som man gläds åt länge, länge. Så skön känsla. Även om det emellanåt kan kännas lite som att man (läs: jag) sanktionerar ”lyxshopping” med idén om en hållbar livsstil. Men många gånger hör det faktiskt ihop. Saken med genuint bra kvalitet och den där som du suktat över, typ alltid. Investera i den och undvik shopping av ”näst bäst, eller så länge saker” som du sedan väljer att byta ut. Ja, ni är ju redan med. Så självklart. Och ett Note-to-self av karaktären: Du är på rätt spår- inlägg. Lite för att göra mig själv lite extra glad över ytliga ting som trots allt skänker mycket glädje och sinnesfrid till esteten i mig.

Annons

Långt intro till denna lista, men här är den. Önskelistan att bocka av inför semestern och resor för all framtid. Så är det liksom klart sen. Check!

Jag går som vanligt i spinn över stilrena förpackningar. Har inte hittat The Public Organic någonstans förutom i Japan, men om du vet var man kan få tag på detta märke så tipsa gärna! Hårsnoddar, jag lever med mitt hår i en tofs och det är hög tid att ta tag i detta som stått på att-fixa-listan en lång tid. Blev påmind om BLAX hårsnoddar i reportaget om Elin Kling i Styleby senast. Tack för att det finns webshoppar med snabba leveranstider när tid till shopping lyser med sin frånvaro. Filippa Ks Soft Sport plagg. Jag kan leva i dessa. Och har lovat mig själv att investera i mig – innan året är slut ska jag ha gett Yoga en seriös chans. Börjar med att fylla på garderoben med ett par sköna träningsplagg för extra pepp!

Musiken och radiolyssnandet. Viktigt på riktigt inför semestern. Och till mitt arbetsrum efter sommaren. Urbanears nya högtalare är så där perfekt anonymt stilren att jag aldrig kommer tröttna. Inte den smidigaste att ta med i packningen, men i sommar packar jag in den i bilen till sommarstugan så att jag och barnen kan lyssna på sommarens skönaste spellista och något sommarprat! Kabinväskan. Jag släpar alltid på min jättestora Society linen bag som handbagage. Den är grym, rymmer allt. Men jag är helt slut och sned i kroppen efter att ha kånkat på den i långa säkerhetskontrollköer och genom flygplatser. Laptop och tjocka magasin + vattenflaskan och många gånger lite skrymmande materialprover till något jobb…. Känns alltid lite ovärdigt när man kämpar på när någon passerar med en smidig kabinväska på hjul. Senast bestämde jag mig för att det krävs en uppdatering på den fronten – lite värdighet. Jag är redan helt överlycklig vid tanken på att rulla den här genom flygplatsen nästa gång. En god investering. Mer stilsäker förvaring i packningen. Istället för sminkväska önskar jag mig P.A.P´s pennfodral som blir lagom till puderborsten, mascaran och läppglanset i handbagaget. På temat packning så måste jag också påminna om den här! Snyggaste kylväskan! Den kommer alltid att hänga med mig fr o m nu, går liksom inte att göra en mer stilsäker väska för detta ändamål. Spana in Grandpa x Sandqvists Cooler bag

Klockan, sommarens enda accessoar. Jag har börjat använda klocka igen, varje dag, tack vare TID Watches tidlösa No.1. Känner mig så bekväm med den – så jag. Och känslan av att man inte behöver leta upp mobilen varje gång man ska ta reda på tiden ger ett lugn. Så självklart kanske, men jag hade nästan glömt bort denna enkla lyx. I sommar använder jag uteslutande TID No 1 Canvas med den helt vita urtavlan i limited edition signerad Form Us With Love. Gillar! Magasinen. Min sommarläsning. Det är semester på riktigt när jag hinner ge mig tid att bläddra långsamt och läsa. Jag river alltid ut sidor att ta med mig inför hösten i slutet av semestern. För att hålla kvar känslan på något sätt. I min tidningsbunt som ligger redo att packas (i väska på hjul) har jag bl a detta – Brygg. Så snyggt. Längtar till hängmattan i stugan nu!

En dag kvar…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar