Annons
Annons

My winter table setting

STIL_INSPIRATION_Winter_table_Setting STIL_INSPIRATION_Table_Setting STIL_INSPIRATION_Table_setting_behind_the_Scenes IMG_2257

Det är är några behind-the-scenes (fångade med min Iphone) från den här vinterdukningen för Livet hemma, där du hittar hela produktlistan.

Jag gillar enkelheten och att det med enkla medel går att duka upp till mysig vinterfest för många.

Annons

Här kommer alla detaljer utom den gamla stegen från IKEA. Stilrent med romantisk tvist dukat på spetsgardin med olivkvistar och eukalyptus. Och ljus. Massor med ljus. Jag tar med mig ljusen och enkelheten till kvällens bord.

I dagens inlägg på IKEA hittar du Josefin Håågs läckra och mer rustika nyårsbord. 

Gott Nytt år på er! 

 

[sc_product_set id=”AU3-qrJicFri4tRRU0Vm” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar