Annons
Annons

My work for Residence

More pictures from this interior job I did for Residence in cooperation with Riksbyggen earlier this fall.

riksbyggen_sundbyberg_202klarb riksbyggen_sundbyberg_271klarb riksbyggen_sundbyberg_596klarb riksbyggen_sundbyberg_608klarb riksbyggen_sundbyberg_548riksbyggen_sundbyberg_246klarbriksbyggen_sundbyberg_627klarbv2 riksbyggen_sundbyberg_638klarb riksbyggen_sundbyberg_176klarb riksbyggen_sundbyberg_146klarb riksbyggen_sundbyberg_157klarbriksbyggen_sundbyberg_118klarb riksbyggen_sundbyberg_052klarbRiksbyggen_residence_Pellariksbyggen_sundbyberg_745klarb

Jag har visat några av dessa tidigare, men här är fler bilder från reportaget i förra numret av Residence kunde man läsa en intervju med mig där jag delade med mig av tips och tankar kring inredning av nyproducerade bostäder. Som alltid vill jag framhålla ett enkelt uttryck och naturliga materialval för att skapa en trivsam hemkänsla. Något som kan upplevas något knepigare att uppnå i nyproduktion som saknar patina och ett äldre hus inbyggda charm. I den här lägenheten målade vi väggarna med kalkfärg för en levande struktur och mixade vintagemöbler med nytillverkade favoriter där mitt fokus låg på att hitta ett hållbart uttryck. En inredning som man vill leva med över lång tid.

Annons

Styling by me, photographer Kristofer Johnsson for Residence Magazine

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (46)
PINNA (15)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar